top of page
iStock-512753579_r.jpg

BBRS Parallel acupunctuur
 

Parallel acupunctuur is ontwikkeld door Hugo Nielsen. (een Deense hoogleraar in de Celbiologie). Hij is oprichter van het Hugo Nielsen Instituut in Gram (Denemarken), een centrum voor onderzoek en behandeling van (voornamelijk ) kankerpatiënten. Hugo Nielsen heeft ruim 40 jaar ervaring met het behandelen van chronische ziekten volgens zijn systeem van (parallel) acupunctuur. Deze bijzonder krachtig werkende vorm van acupunctuur blijkt vooral heilzaam bij de behandeling patiënten met chronische aandoeningen en patiënten met kanker. Het is bovendien een vrij pijnloze manier van behandelen, waarbij slechts 2 tot 4 uiterst dunne naaldjes worden gebruikt! De patiënt ondervindt vrijwel altijd binnen 2-10 minuten bepaalde reacties in het lichaam。Voeding. Medicijngebruik. een vervuilde leefomgeving. stressfactoren, etc. Een vervuild BBRS (basis biologisch regulatiesysteem) kan aanleiding geven tot (uiteindelijk) chronische aandoeningen, zoals kanker, ziekte van Parkinson, MS, etc. Het door en door verzuurde weefsel mist de kracht om zichzelf te herstellen. Op dat moment kan de harmoniserende werking van BBRS-Parallel acupunctuur van Hugo Nielsen zijn werk doen. 

De acupunctuur methode van Hugo Nielsen is zeker spectaculair te noemen bij het in balans brengen ernstige aandoeningen en een duidelijke disbalans in het BBRS. Parallel acupunctuur en ECIWO acupunctuur zijn samen twee zeer effectieve behandel-methoden die direct van invloed kunnen zijn op het BBRS van ons lichaam.

De BBRS Parallel Acupunctuur kan mogelijk effect hebben op bepaalde vormen van kanker en auto-immuun ziektes. In combinatie met chemo of bestraling kan het de bijwerkingen beperken en de eetlust versterken. De meest voorkomende “gewone” klachten kun je nog veel efficiënter behandelen dan met de traditionele acupunctuur.

BBRS parallel acupunctuur
BBRS parallel acupunctuur
BBRS parallel acupunctuur
bottom of page