top of page
iStock-512753579_r.jpg

Traditionele Chinese geneeskunde

Heeft u al jaren last van pijn? Moeheid? Slechte humeur? Of voelt u zich ongemakkelijk? Verschillende behandelingen, geen effect?

Uw therapeute Huang Meixian

Mijn naam is Huang Meixian. Ik ben geboren op het platteland van Guangxi, China in 1981. Ik ben sinds mijn kindertijd in aanraking gekomen met de traditionele Chinese geneeskunde. Mijn oma was een bekende oude arts in de traditionele Chinese geneeskunde in het dorp. Haar medische vaardigheden zijn geërfd van haar voorouders. Ze was bedreven in de kruidengeneeskunde, Chinese osteopathie, bloedaflaat- en vuuracupunctuurtherapie, Guashatherapie, Kruidenbadtherapie, Dieettherapie.....,

Toen ik een kind was, hielp ik mijn oma vaak met het plukken van kruiden in het wild, het wassen en drogen van de kruiden,en afkooksel maken van kruiden. Ze leerde me de voordelen van verschillende kruiden, en kruidencombinaties voor verschillende ziekten。Mensen in het dorp met moeilijke en complexe ziekten kwamen naar haar toe voor behandeling. Ze hadden alleen een heet kruiden bad nodig om hun ziekten te genezen. Dit is de charme van de Chinese geneeskunde。Dit inspireerde mijn interesse in en studie van de traditionele Chinese geneeskunde.

Na vele jaren Chinese geneeskunde te hebben gestudeerd en de ervaring van mijn oma te hebben gecombineerd, heb ik door de jaren heen een schat aan werkervaring opgedaan en heb ik mijn eigen therapieën ontwikkeld. Het voordeel van deze therapie is dat het een korte behandelingsduur heeft en snel resultaat oplevert; het is erg populair onder patiënten. Het heeft veel patiënten met kniepijn / heupgewricht / tenniselleboog / carpale tunnelsyndroom geholpen om bevredigende resultaten te bereiken zonder operatie.

Ik ben gespecialiseerd in:

  • het corrigeren van acute en chronische nek/wervelkolom/gewrichtsafwijkingen,

  • ook in diverse gewrichtsziekten, huidziekten, reuma, frozen shoulder, ischias etc.

  • Zwangerschap, menopauzesyndroom, maagdarmziekten, duizeligheid en hoofdpijn, spataderen, bloedstolsels, plantaire fasciitis (hielpijn), ganglioncysten .......

  • En gezichtsverjonging uit de traditionele Chinese geneeskunde. Rimpelverwijdering en oogzakverwijdering zijn ook onmiddellijk effectief.

Op dit moment is de traditionele Chinese geneeskunde een goede keuze voor u. Ik hoop dat ik u kan helpen om uw gezondheid terug te krijgen.

Heeft u al jaren last van pijn? Heeft u veel verschillende behandelingen geprobeerd maar heeft u nog steeds geen effect? Bent u moe? Heeft u een slecht humeur? Of heeft u misschien al diverse onderzoeken in het ziekenhuis ondergaan en alles schijnt in orde?

bottom of page