top of page
iStock-512753579_r.jpg

Tui-Na Therapie

De functies en effecten van Tui Na:

Tui Na heeft een lange geschiedenis in China. Voor gezonde mensen kan het ziekten effectief voorkomen, de fysieke fitheid versterken en de geest versterken; voor mensen die zwak en ziek zijn, kan het de ziekteweerstand van het lichaam helpen verbeteren en het ziekteherstel bevorderen. enz.

Wat zijn de specifieke functies en effecten van Tui Na?

Tui Na kan het herstel van chronische ziekten in het lichaam helpen bevorderen. de bloedcirculatie activeren en bloedstasis verwijderen, yin en yang in balans brengen, de gastro-intestinale functie verbeteren, de eetlust vergroten, enz. Kan ook de elasticiteit en taaiheid van botten, gewrichten, spieren, enz. verbeteren. enz. Versterkt het lichaam effectief en behandelt chronische ziekten.

Tui Na kan de weerstand van het lichaam helpen verbeteren. kan de bloedcirculatie en lymfecirculatie van het lichaam bevorderen en de weerstand en immuniteit van het lichaam verbeteren. Tijdens Tui Na verwijden de bloedvaten zich, wordt de doorlaatbaarheid van de bloedvaten verbeterd, wordt de weerstand tegen de bloedstroom verminderd en wordt de bloedcirculatie effectief verbeterd ; de stroomsnelheid van lymfevocht wordt verhoogd, wat de pijn effectief kan verminderen, de fysieke fitheid verbetert en ziekten worden voorkomen.

bottom of page