top of page
iStock-512753579_r.jpg

Cosmetische acupunctuur
 

Bent u op zoek naar jeugdige vitaliteit en wilt u zich ontdoen van gezichtslijnen en - oogwallen?

renditionDownload-2.jpg

Wat is cosmetische acupunctuur?

Het is geen botulinumtoxine, hyaluronzuur of vulling. Het is gewoon een naaldtechniek die afhankelijk is van je eigen Qi en bloed om te prolifereren, regenereren, repareren en granulaties te laten groeien om de verzoken te vullen. Het is veilig, effectief en langdurig, reinigt meridianen, en herstelt collageen in beschadigde huid en eiwitfragmentatie. Alleen al een naald kan granulaties van zijn eigen cellen vernietigen, regenereren, repareren en laten groeien door middel van peeling, waardoor Qi en bloed kunnen circuleren, waardoor schoonheidsresultaten worden bereikt zoals het gladstrijken van verzoken het verwijderen van textuur en oogwallen. Groen en veilig, geen rebound, geen bijwerkingen.

Cosmetische acupunctuur en microplastische chirurgie met één naald is een nieuwe traditionele cosmetische en plastische chirurgische therapie uit de Chinese geneeskunde, ontwikkeld op basis van oude acupunctuur en moderne cosmetologie. Deze therapie maakt gebruik van speciale naalden om gebruik te maken van de lichaamseigen qi en bloed, waardoor de traditionele zuiverheid verandert. Het is een enkele naald die de fascialaag, vetlaag en acupunctuurpunten van de huid stimuleert om de lokale qi en bloedstroom te bevorderen, waardoor hij wordt opgetild en strakker wordt om rimpelverwijdering te bereiken, wallen in de ogen te elimineren, gezicht liften, verzonken vulling, gewichtsverlies en shapen, enz. Een groen microplastisch chirurgieproject gericht op het vertragen van veroudering.

De spieren in ons gezicht zijn verdeeld in twee groepen: levatorspieren en pull-down-spieren. Naarmate we ouder worden, leidt de invloed van de zwaarte kracht en ongepaste uitdrukkingen tot overmatig gebruik van de gezichtsspieren, en neemt de trekkracht van de pull-down-spiergroepen toe. Hoe sterker het is, wat leidt tot verzakking en verzakking van het gezicht. Door middel van "Acupuncture Beauty Sculpting" gezichtslifting worden deze pull-down spiergroepen ontspannen en worden de lift-spiergroepen relatief sterker, en wordt het hele gezicht op natuurlijke wijze opgetild. Een stevige lift van nek tot gezicht zorgt ervoor dat u er 5-10 jaar jonger uitziet! Rimpels worden veroorzaakt door het verlies en breken van huidcollageen en fibrine onder vele andere factoren. We gebruiken de principes van huidregeneratie, herstel en onderhuidse hyperplasie en gebruiken speciale behandelingsnaalden om speciale technieken uit te voeren op rimpels en omliggende gebieden.

Vanwege de platte punctie zullen het serum en fibrine dat uit de wond vrijkomt de weefseldefecten rimpels en gezicht ingevallen opvullen. Het herstel van de wond bestaat voornamelijk uit proliferatieve genezing. Aan het begin van de wond is er al celproliferatie en de epidermis is aan de onderkant rand van de wond. De basiscellen migreren geleidelijk naar de defecte wond, en ook de epitheelcellen van onbeschadigde huidaanhangsels zoals haarzakjes, talgklieren en zweetklieren prolifereren.Deze epitheelcellen kunnen elkaar vervangen en aanvullen met epidermale cellen. De fibroblasten van de dermis prolifereren aanzienlijk, produceren collageen en vormen rijen granulatieweefsel, dat wil zeggen dat nieuw collageen en fibrine worden geproduceerd om de rimpels te vullen, waardoor het doel van het elimineren van rimpels wordt bereikt.

bottom of page